City-tours | Walking tours | Excursions

klant beoordeling

Wat de klanten over ons zeiden

Was een mooie, mooie maar zeker goed verzorgde reis door jou, ook namens de rest Monique S.

Namens ons was het geweldig en heel goed verzorgd toppie Ria S. Had een geweldige reis geregeld top Johan S.

Vanochtend was de bus op tijd … we reden via 3 punten naar Bobbejaanland .. Omdat er later een klant was, dachten we dat de chauffeur zou wegrijden .. Maar niets minder, hij noemde het mobiele nummer. Daarna naar de gate, de omroep laat .. Het bleek dat de klant de tijd niet begreep .. Dus 30 minuten later zijn we helemaal weggereden .. Wat leuk, ik weet dat ik ook mijn 16-jarige kinderen kan sturen met Pajos. .

Hallo Patrick, nogmaals bedankt, ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten (vooral voor mij Bergisel, erg mooi in groot) De reis was geweldig, mede dankzij je goede uitleg en begrip van dingen, dat is echt een plus als je zo’n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen we terugkijken op een geweldige tijd die we hadden, en nu zullen we terugkeren naar de orde van de dag. Ik hoop je de volgende keer te zien, Diny en Piet van der Hoeven, Rozenburg.

Beste Patrick, Hier is nog een bericht van 1 van je kinderen uit de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. We hadden een goede reis terug van Konigsforst naar je wisselpunt, om 16.15 uur waren we de eerste bus die daar aankwam, het was stil toen je weg was. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat het mooiste was en dat is zaterdag en zondag, de skischans was ook heel bijzonder, maar de wandeling van maandag met zo’n kleine groep was ook erg leuk en gezellig. Het duurt even voordat je zelf op vakantie gaat, maar al een fijne vakantie met je gezin hebt en van elkaar kunt genieten. En denk ten slotte aan de riem. Met vriendelijke groeten, Hennie en Jack Machielse

Bedankt voor de leuke reis, heel erg bedankt. Beste wensen. Fam. Winter

We vertrokken uit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte op en nam het stuur van daar over. In eerste instantie hadden we de indruk dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet was toegestaan. Maar we ontdekten al snel dat dat gewoon niet het geval was. Hij zorgde ervoor dat alle activiteiten soepel verliepen en voor sommigen, zelfs de aankondiging dat we om 18.30 uur gingen eten, hadden we gevraagd om te vragen hoe laat het diner was toen we de bus verlieten! Terwijl hij ook alles op het prikbord had gezet. Ondanks het feit dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, had iemand vergeten zijn sleutel in te leveren bij Wiesensteig en bij vertrek uit Wörgl was er nog iemand die zijn eindbestemming niet op zijn bagagelabel zette, ondanks zijn zeer duidelijke uitleg. Patrick kan geduld hebben met engelen door daarover duidelijk te zijn voor de persoon in kwestie, zonder hem pijn te doen. Zelfs als de diabeet zijn kip aan het eten was, terwijl hij iets anders had besteld, bleef Patrick kalm terwijl je zag dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Hoeden af ​​!! Hij was ook in staat om ons veel over het gebied te vertellen, zonder te verzanden in lange verhalen. En hij begeleidde ons op de wegen op een zeer kalme en veilige manier. Meer dan 3000 veilige kilometers. Als chauffeur / gids krijgt hij een 9. Van mij bleek dat we dezelfde hobby hadden en dat we een uitstekende klik hadden, daarvan onafhankelijk is. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in een ontspannen sfeer. Joop M.

Beste John, Je inzet is geweldig, maar je vriendelijkheid is ook hartverwarmend. Je kunt er tijdens de lange reizen ook iets moois van maken. Wij danken u hartelijk en wensen u het allerbeste ondanks minder rapporten. Groeten, Ans en Michel

super trip it was.friendly, hartelijke mensen ben jij, goed verzorgd, aan alles gedacht, koekje, snoep, chocolaatjes, fles water, etc. Iris H.

Het was een prettige en goed georganiseerde reis naar Toos M.

Een fijne dag gehad Leuke reis van Krakau naar Berlijn. Daarna kregen de gasten een middag en een lichte rondleiding door Berlijn. Fantastisch. Slaap nu en ga morgen naar huis met de groep, klanten waren zeer tevreden.

Lowlands …. Vorig jaar was het erg leuk, onze chauffeur had ons ingecheckt en toen vergat mijn vriend zijn geld. Hij vertelde de chauffeur en hij vroeg, ik kan voorbijrijden, waar woon je. Hij stopte bij een bushalte en we hadden nog steeds onze toegangspagina en portemonnee .. Zo blij.

Goedemorgen, de microfoon klinkt, we zijn op het Disneyland-parkeerterrein. Als ik langzaam wakker word, ontvang ik een kop koffie van de chauffeur. Effe naar het toilet, dan de dingen pakkende krijg ik ook mijn toegangsbewijs. Genietend van het park de hele dag, kom ik terug naar de bus .. Een grote glimlach vraagt ​​of ik een goede tijd had. Ik ga zitten en kijk naar een leuke film. Mijn ogen sluiten een moment. Goedemorgen klinkt weer, we zijn op uw vertrekpunt. Dat was comfortabel. De volgende keer weer .. Ik kan het aanbevelen

Amsterdam, The Hague, Rotterdam, van Gogh, Den Bosch, Eindhoven, Bustours, tickets, tours, travel and more

Copyright Sightseeing Eindhoven, operated by Pajos reizen Weert 2019

Shopping Basket